Els Guardians de la Setmana (20)

 • Els Guardians de la Setmana (20)

  Directors de Gabinet (dircab), directors de comunicació (dircom), assessors d’imatge, gestors de comunitats virtuals (community manager), responsables de protocol, caps de premsa, escriptors de discursos (speechwriters), caps de campanya, consultors en comunicació, experts en demoscòpia, el portaveu… Ells són Els Guardians del Missatge, membres dels equips de comunicació i estratègia política i institucional. Els nostres spin doctors. Els protagonistes de la sèrie Els Guardians de la Setmana i els protagonistes també d’un projecte que el curs vinent volem engegar a IdEC-UPF: el Màster en Comunicació Política i Institucional.

  Us convido a remenar-hi, de moment només online, i tant de bo us animeu a formar-ne part. En breu, el proper octubre de 2013, volem salpar amb la primera promoció d’aquest Màster Compolin. Entusiasma. Com el nostre cartell, enfocat a formar professionals de primera en el ram. I sí, ho volem fer amb professionals ídem que responen a perfils que a vosaltres, seguidors d’Els Guardians de la Setmana, us seran molt familiars. Aquí alguns dels noms propis del màster: 

  Dircab: Luis Arroyo (cap de gabinet que ho ha estat de la Vicepresidència del govern espanyol) + Xavier Roig (cap de gabinet de Pasqual Maragall a l’Ajuntament de Barcelona) + Gerard Guiu (cap de gabinet del president del FC Barcelona, també ho ha estat de l’alcalde de Lleida i de la consellera de Sanitat del govern català) + Antón Losada (Secretari General de la Vicepresidència de la Xunta de Galícia) + …

  Caps de campanya: David Madí (cap de les campanyes electoral d’Artur Mas, 2003-2010) + Marc Rius (cap de les campanyes electorals de Joan Herrera -ICV- al Parlament) + Jaume Collboni (cap de la campanya de Montilla 2010) + Jordi Cañas (cap de campanya de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía) + Oriol Amorós (responsable de Comunicació en les campanyes d’ERC) + …

  Caps de premsaMiquel Martín Gamisans (cap de premsa de l’ERC de Joan Puigcercós al Congrés) + Toni Bolaño (cap de premsa a l’Ajuntament de Cornellà, a la Diputació de Barcelona, al Ministeri d’Indústria i al Govern de la Generalitat) + …

  Dircom: Marc Puig (director de comunicació de l’Ajuntament de Barcelona) + Josep Martí (Secretari de comunicació del Govern de la Generalitat) + Jordi Trilla (responsable de la comunicació en campanyes electorals i diferents conselleries d’ERC) + Eladio Jareño (director de comunicació del PP de Catalunya) + Jordi Cuminal (Director General de Comunicació del govern català) + Jordi Mercader (de Pasqual Maragall al Govern) + …

  Experts en demoscòpia: Pierre Giacometti (ha estat director d’Ipsos França i assessor de Nicolas Sarkozy) + Jordi Sauret (director de l’empresa Feedback de prospecció electoral) + Àngels Pont (investigadora de mercats electorals i Gerent de GESOP) + Beatriz Elías (analista del CEO)

  Experts online: Xavier Peytibi (consultor en comunicació online) + Núria Escalona (experta en comunicació digital a l’equip de la Direcció de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona) + …

  Consultors polítics: Gregory Payne (assessor polític del Partit Demòcrata, entre d’altres de Hillary Clinton) + Vicent Martínez (consultor polític, entre d’altres del Bloc) +  Joan Francesc Cánovas (consultor en comunicació de crisi i institucional) + Joan López Alegre (consultor de comunicació política i municipal) + Pau Canaleta (expert en marca ciutat) + …

  Assessors d’imatge: Antoni Guitérrez-Rubí (assessor d’imatge i comunicació) + …

  Portaveus: Miquel Iceta (ha estat portaveu del PSC) + …

  Tots ells, i més, en un projecte que tinc l’honor de conduir junt amb dos referents acadèmics de les relacions públiques (Jordi Xifra) i del periodisme (Carles Pont).

  Un projecte dirigit a compolholics amb ganes de créixer professionalment i en coneixement del món compol. Per a malalts i grans professionals de la comunicació política i institucional.

  Ens hi veiem? Voleu compartir-ho amb altres com nosaltres? Seria mític.

  Seguim!