Iguala això, Sánchez

  • Iguala això, Sánchez

    ps

    Ara Quim Torra no és ningú. Ara sí. Ara no m’hi reuneixo per parlar de tot. Ara sí. Està bé que ara Pedro Sánchez ens vingui a dir que és l’abanderat del diàleg real, però com que canvia tant d’opinió, em permetran que tiri de Sant Tomàs i que m’ho cregui quan en vegi moviments decidits i algun fruit que no siguin mínims que algú que és president gràcies als vots dels independentistes no pot no fer.

    El diàleg, essent invocat només, no practicat de forma real i de forma valenta quan més cal, és com dir que muntes un Consell de Ministres per apropar-te a la ciutadania, i després fas mini passejada camí de la reunió, amb cap ciutadà al voltant que no sigui uniformat o del personal de Moncloa (…)

    (Per llegir la peça completa i/o per escoltar-ne l’àudio, cliqueu aquí)