Rivera: “noi sa”, amb les seves llicències

 • Rivera: “noi sa”, amb les seves llicències

  Rivera_Gastrotalkers

  El PP el va caricaturitzar com a “Naranjito”, i ell en va saber treure petroli per guanyar notorietat. El PSOE el va titllar de “marca blanca” del PP, i ara pacta amb ell i l’elogia… i ara està a les seves mans. És un noi amb sort o sap buscar-la? Són les circumstàncies o és ell qui es té cura a si mateix? Els que el coneixen bé defensen que s’intenta cuidar (tot el que pot). I, en aquest sentit, les coses que li agraden de menjar van molt lligades amb el seu estil de vida.

  No és massa bon cuiner, però sap cuidar-se i sap d’on proveir-se. La seva mare sempre explicava que quan Albert Rivera se’n va anar a viure sol a Cerdanyola, s’anava de la casa familiar el diumenge a la nit carregat de tuppers. Ell mateix reconeix que bàsicament sap cuinar “coses de solter”: ous ferrats, spaghetti i poc més.

  Però la seva alimentació tendeix a ser sana, tirant habitualment de selecció tipus “menú wellness” (amanides, coses a la planxa…) dels que s’ofereixen per exemple al Parlament de Catalunya, on hi ha estat des de 2006. No és que li agradi menjar en excés, la quantitat justa i bons aliments.

  El que més li agrada per a un sopar fora amb amics són unes taules d’embotit i formatge amb pa amb tomàquet i un bon vi. També li agrada bastant la carn. Sempre demana “un filet i ens el talles a trossos, per compartir”.

  En campanya, quan es fa inevitable, passa per algun restaurant fastfood on no té un clàssic establert. És a dir, no és fidel al Big Mac del McDonalds ni al Whoopper del Burger King. De fet, en aquests llocs sempre prova coses noves que fa poc que han sortit.

  Pel que fa al dolç, cal dir que no és el que més li agrada, lligat amb el tema de la vida sana, però se li il·lumina la cara si després d’un acte llarg, es troba unes llaminadures o alguna cosa de xocolata al camerino. Si li entra la rauxa de menjar dolç, els Donettes són la seva millor arma. No faltaven mai al seu cotxe de campanya.

  I pel que fa al beure, és addicte a la Coca-Cola Zero, li agrada moltíssim. El seu equip sempre s’ha d’encarregar de tenir un parell als camerinos els dies d’acte i a les neveres de la seu. També li agrada el vi, sobretot el negre, el Azpilicueta li encanta, per allò que és fan d’un sopar de pica-pica amb una copa de vi. I quan arriba la fase dels gin tònics, Rivera és fidel a Martin Millers, encara que també pren Seagram’s i Larios 12. Un “noi sa”, amb les seves llicències.

   (Per llegir l’article a GASTROTALKERS, cliqueu aquí)