Recomencem!

 • Recomencem!

  presentacio靇catradio_adrianebot_001-2

  Ha passat volant i us he de dir que he gaudit de l’agost com feia temps que no ho feia amb eixe mes de l’any. No he trobat gaire res faltar… interacció amb valtros a banda… Però ja hi tornem!

  Aquest mes, per mirar de desconnectar de política, fins i tot he passat força de Twitter, i he fet molt a can Instagram, una xarxa que jo lligo més a les estones d’oci i entreteniment. Aquí, doncs, resum força ajustat del meu temps de vacances.

  I bé, el cas és que tot té el seu final, i avui ja recomencem. Amb ganes i piles molt carregades. Al post, foto de la presentació de la nova temporada de Catalunya Ràdio, amb un servidor allà per ca Els Spin Doctors. Dilluns 14 de setembre, de nou ens tindreu on fire amb edicions noves del programa, després que durant l’agost n’hagin sonat en antena ben bé tots els de la temporada passada.

  Demà dimarts, estrena a ca L’Oracle, amb nou presentador, l’amic Xavi Freixes. Els dimarts m’hi tindreu setmanalment. El mateix dia que em podreu llegir a ca El Singular… en breu rebatejat i refet com a ElMónDiari.

  Els diumenges, cita a La Cortina de Fum de El Periódico, on aquest estiu m’han publicat sèrie d’articlots, Política Ficció, sobre spin doctors i sèries de televisió. I dijous de la setmana vinent, retornem a ca Els Matins de TV3, com la temporada passada amb tertúlia els dijous.

  Iep! I cita mensual a ca la Revista Esguard!

  Quan anem sumant moments, per aquí us ho aniré fent saber en aquest curs intens de final incert però que sens dubte ens farà xalar.

  Ben retrobats!