L’altra renovació del PDeCAT

 • L’altra renovació del PDeCAT

  També ha estat aquest cap de setmana, però potser us ha passat desapercebuda, perquè ha estat més subtil. De fet, no ha estat tant un canviar com un definir. No ha estat tant una renovació com una evolució. I sí, així és com ja tenim logo i conjunt d’imatge corporativa del PDeCAT actualitzades.

  Aquí una combo del que hi havia fins ara:

  pdecat combo

  I aquí la versió actualitzada i repensada (ara us explicaré en quina direcció). Primer el símbol sol:

   

  simbol

  Aquí el símbol amb les sigles, en les dues combinacions de fons possibles:

   

  pdecat2

  I aquí símbol, sigles i nom complert amb les diferents combinacions possibles, també de fons:

   

  pdecat1

   

  pdecat3

   

  En aquesta actualització del logo i de la imatge corporativa del PDeCAT, hi recuperem la senyera amb els seus colors, típic de l’espai convergent. I així, de retruc, el groc recupera protagonisme, ara també com a color-símbol de llibertat, molt especialment del presos i exiliats, no només del país i en la línia dels colors de liberals com els LibDem britànics. Més sintonia, per aquesta via, amb el moment i amb la catalanitat i el simbolisme que li és propi.

  Els colors triats, de fet, són més vius en conjunt. També el del blau, més proper al del Partit Demòcrata nord-americà i tirant del Pantone Process Blue C. Així com en temps de CiU, la combinació típica de colors era blanc, blau i taronja, ara s’adopta en bon equilibri i evolució, el blanc, el blau i el groc.

  Homogeneitzem i actualitzem la tipografia de les lletres, buscant més coherència. Amb una tipo que el partit ja tenia, la Graphik, i amb una secundària, la Produkt.

  Més netedat, claredat i força, en el conjunt de la imatge. Més vida, optimisme i sintonia amb el moment.

  A veure si suma en els bon propòsits que en conjunt es fan sempre els partits en els seus congressos o assemblees de reformulació.

  I gràcies especialment a en Joel Codina i en Josep Muñoz, per l’ofici, la paciència (sobretot amb mi) i les hores que hi han posat.

  Seguim!