“El último partido” a Maricel Ràdio

  • “El último partido” a Maricel Ràdio

    tutusaus

    Divendres, en Joan Tutusaus em va entrevistar durant una horeta ben maca a can Ràdio Maricel. Aquí us en deixo l’àudio. I aquí la descripció que van fer de la conversa al blog de la ràdio:

    Toni Aira i el declivi dels partits tradicionals

    El periodista i docent Toni Aira ha publicat un nou llibre, “El Último Partido. La política cansada ante su gran final“, en que reflexiona al voltant d’unes estructures fins ara immutables, els partits tradicionals sorgits de la transició, en procés de substitució per altres formacions emergents. Un procés que es va accelerar per la crisi i el descrèdit d’una política clàssica assetjada per la corrupció, en què part de la ciutadania prefereix partits nous però amb un missatge més adaptat a la modernitat, més mediàtic però també més fugaç, davant el que els grans partits han mostrat molt poca cintura.