Hi esteu tots convidats!

 • Hi esteu tots convidats!

  EL ÚLTIMO PARTIDO BARCELONA-2

  Dilluns 6 de juliol, a L’Industrial (carrer de Manso, 22, entre Calàbria i Viladomat, a tocar de la parada de Metro de Poble Sec), a les 19h farem festa major!

  L’equip de Els Spin Doctors, amb en Francesc Canosa i la Núria Escalona, hem convidat als dos protagonistes de l’últim programa de la temporada, els amics Genís Roca i Adrià Alsina, a xerrar amb un servidor sobre una de les grans preguntes que miro de contestar amb el meu llibre El último partido. La política cansada ante su gran final: “Nova política o nova manera de comunicar?”. De què estem parlant quan ho fem dels partits emergents i de la reacció a la política dels partits que han governat fins ara?

  Una estona per xalar plegats, parlant entre tots del món de la comunicació política i més enllà.

  I us rebrem amb una copeta gentilesa dels amics de Vino Afortunado!

  Què, brindem? ;)

  Ens hi veiem!