“Peter Mandelson’s orgy”

 • “Peter Mandelson’s orgy”

  Aquests dies, sense classes a la facultat i amb força programes de ràdio i tele (on col·laboro) com mig de vacances, tinc certs moments per deixar anar la meva malaltia de comunicació política a plaer. Tampoc no és que en tingui gaires, d’aquestes estones, perquè tinc muntanyes de treballs a corregir, per posar només un dels fronts de feina a cobrir. Però algun moment més de l’habitual sí que el tinc per anar alimentant el món multiplataforma que tinc activat per interactuar i per intercanviar coneixements i materials amb gent com vosaltres (els qui ara esteu llegint això).

  I sí, hi he recaigut. En ell. Sempre ell. Per a mi, el millor spin doctor. L’estrateg més efectiu dels que he anat resseguint durant els anys que fa que estudio els estrategs i comunicadors de la política. Ell, Mandy o The Prince of Darkness, com la premsa s’hi referia en els anys daurats del New Labour del qual ell en va ser arquitecte amb Tony Blair a l’aparador. Ell, qui fa pocs anys, ja en el crepuscle del seu gran projecte, encara va ser reclamat per Gordon Brown, que a deu mesos de la seva prova del cotó amb les urnes el va recuperar com a ministre i com a director de la seva orquestra des de la rerebotiga. I ell, evidentment, no s’hi va resistir. I ara diuen que vol tornar-hi, malgrat que la seva aposta post Brown va ser David Miliband, i no el seu germà Ed, qui finalment va acabar imposant-se com a líder del partit. Però algú dubta que el gran Mandy hi tornarà…?

  Aquí en aquest post us deixo algunes de les fotos més descriptives del personatge que he anat compilant via internet. Abans, però, aquí també link amb l’espai dedicat als spin doctors en el meu perfil de Pinterest, amb el reportatge Peter Mandelson. The real PM? en 6 mini-vídeos que seran el primer que hi trobareu.

  Aquí, també, link al meu canal de Youtube, amb els mateixos vídeos també a primera fila. Reportatge amb moments boníssims que faran les delícies dels fans de The West Wing, Yes, Minister, The Thick of It, House of Cards, Boss o tantes altres de les molt bones que s’han fet sobre el costat spindoctoral de la política.

  I aquí link amb el seu llibre, The Third Man: Life at the Heart of New Labour, per als qui no volgueu resistir la temptació de saber-ne molt més, del personatge. 

  Au, vinga festival de Mandelson! Orgia de malaltada. Gaudiu-ne ;)