L’spin que cau i esquitxa

 • L’spin que cau i esquitxa

  És una de les tesis de ´Los guardianes del mensaje‘. Com més notorietat de l’assessor, més risc per al líder. Exemple clar: Andy Coulson (famós arreu aquests dies pel cas Murdoch), fins fa pocs mesos dircom de David Cameron al 10 de Downing Street. ‘Dave y los Cameroons’ és el capítol del nou llibre dedicat a la cuina de la política, i en aquest cas concret a la del líder conservador britànic.

  Hi podreu llegir el paper de Coulson en l’estratègia comunicativa de Cameron. Els paral·lelismes que des del principi a la premsa el van equiparar amb Alastair Campbell (gran spin de Blair). Les seves males relacions amb el gran estrateg de Cameron, Steve Hilton (res a veure amb en Les Hilton, també dimitit aquests dies per l’afer del News of the World).

  Qui és qui en l’equip de comunicació i estratègia de Cameron, i per què aquest escàndol l’està esquitxant tant. Ara s’entén molt millor per què el passat mes de gener va dimitir Coulson quan encara quedaven mesos perquè passés per comissaria, ell i altres de l’imperi Murdoch com aquest cap de setmana Rebekah Brooks.

  Van posar mesos de distància pel mig. Hauran estat suficients?

  (alerta a la mítica caricatura adjunta. Gran sàtira, la britànica. Murdoch d’Ernst Stavro Blofeld -arxienemic de James Bond-, amb el seu gat persa-Cameron, i amb Brooks i Coulson fent les seves pestilents deposicions a la sorra del gatet)