CiU: “Fem i farem”

  • CiU: “Fem i farem”

     

    Avui al Telenotícies he vist acte de proclamació de l’alcalde Xavier Trias com a candidat de CiU a Barcelona pel 2015… i els ulls se m’han anat directes a l’eslògan: “Fem i farem” (“la Barcelona de les persones”). I sí, al moment he pensat en el jingle de campanya de CiU en les eleccions catalanes del 1984, que van donar la primera majoria absoluta a Jordi Pujol. Aquell que jugava amb el mític moment “Som i serem” de la Santa Espina. Nostramenta en vena.

    Interessant recurs dels estrategs de Trias. Picada d’ullet amb la parròquia convergent de sempre, orgull d’equip, record de temps que van ser triomfants i que és evident que els actuals de la casa voldrien poder repetir. I amb Trias de link.

    Aquí un vídeo que he trobat a Youtube, amb muntatge d’imatges actualitzat, i amb la lletra de la cançó sota la versió original cantada, amb música de Santi Vendrell: