8 al dia a 8TV

 • Este miércoles en 8alDia de 8tv, con el maestro Josep Cuní conduciendo, hicimos intenso debate sobre el juicio del caso Palau y el cierre de la Modelo en Barcelona. Estuvimos con Antonio Franco, Jordi Cañas y Quico Sallés. Aquí os dejo el vídeo.

  Seguir llegint
 • 8aldia

  Dimecres a 8alDia de 8tv, amb el mestre Josep Cuní conduint, vam fer intens debat sobre el cas de corrupció del PP i si la justícia podrà arribar fins al final. Hi vam ser amb Jordi Cañas, Esther Vivas i Enric Sierra. Aquí us en deixo el vídeo.

  Seguir llegint
 • Captura de pantalla 2017-04-27 a las 18.58.21

  Dimecres a 8alDia de 8tv, amb el mestre Josep Cuní conduint, vam fer intens debat sobre la situació de Síria i les preguntes per al referèndum. Hi vam ser amb Jordi Cañas, Antoni Fernández Teixidó i Gonzalo Bernardos. Aquí us en deixo el vídeo.

  Seguir llegint
 • Captura de pantalla 2017-03-24 a las 20.37.28

  Dimecres a 8alDia de 8tv, amb el mestre Josep Cuní conduint, vam fer intens debat sobre la convivència amb el terrorisme a ran de l’atemptat a Londres. Hi vam ser amb Jordi Cañas, Esther Vivas i Gonzalo Bernardos. Aquí us en deixo el vídeo.

  Seguir llegint
 • Captura de pantalla 2017-03-02 a las 16.08.14

  Dimecres a 8alDia de 8tv, amb el mestre Josep Cuní conduint, vam fer intens debat sobre el judici del Cas Palau i la corrupció dels partits polítics. Hi vam ser amb Enric Sierra, Antoni Fernández Teixidó i Jordi Cañas. Aquí us en deixo el vídeo.

  Seguir llegint
 • Captura de pantalla 2017-02-08 a las 19.32.13

  Dimecres a 8alDia de 8tv, amb el mestre Josep Cuní conduint, vam fer intens debat sobre l’anomenada operació diàleg entre Catalunya i Espanya promoguda pel PP. Hi vam ser amb Enric Sierra, Antoni Puigverd i Jordi Cañas. Aquí us en deixo el vídeo.

  Seguir llegint
 • 8aldia
 • Captura de pantalla 2016-12-26 a las 0.26.46

  Dimecres a 8alDia de 8tv, amb el mestre Josep Cuní conduint, vam fer intens debat sobre la preocupació a Europa pels atemptats terroristes després dels fets d’ahir a Berlín. Hi vam ser amb Rafel Nadal, Patrícia Gabancho i Jordi Cañas. Aquí us en deixo el vídeo.

  Seguir llegint
 • 8 al dia - Cañas

  Dimecres a 8alDia de 8tv, amb el mestre Josep Cuní conduint, vam fer intens debat sobre l’acumulació de dies festius durant el mes de desembre i els posicionaments polítics al respecte. Hi vam ser amb Enric Sierra, Gonzalo Bernardos i Jordi Cañas. Aquí us en deixo el vídeo.

  Seguir llegint