L’Oracle de Catalunya Ràdio

 • Dimecres, a L’Oracle de Catalunya Ràdio, vam parlar amb Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, en motiu dels sucessos que hi ha hagut amb Vueling. Posteriorment vam fer tertúlia amb Joaquim Nadal, historiador, Alejandro López-Fonta, empresari, i un servidor. Aquí us en deixo l’àudio.

  Seguir llegint
 • El passat dijous, a L’Oracle de Catalunya Ràdio, vam parlar amb Joan Carles Gallego de Comisions Obreres, qui va demanar la dimisió del ministre i candidat Jorge Fernández Díaz i el director de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso. Posteriorment vam fer tertúlia ambFerran Espada, Alejandro Tercero i un servidor. Aquí us en deixo l’àudio.

  Seguir llegint
 • El passat dijous, a L’Oracle de Catalunya Ràdio, vam parlar amb Carles Campuzano, número dos de CDC per Barcelona a les eleccions generals del 26-J, qui va declarar: “Si la CUP està per fer de Catalunya un país com Àustria i Dinamarca, benvinguts”. Posteriorment vam fer tertúlia amb Ferran Espada,Nacho Martín Blanco i un servidor. Aquí us […]

  Seguir llegint
 • El passat dijous, a L’Oracle de Catalunya Ràdio, vam parlar amb Pere Aragonès, secretari d’Economia de la Generalitat, un dels artífexs dels primers pressupostos retirats del Parlament, i posteriorment vam fer tertúlia amb Alejandro López-Fonta, Jose Rodríguez “Trinitro” i un servidor. Aquí us en deixo l’àudio.

  Seguir llegint
 • El passat dijous, a L’Oracle de Catalunya Ràdio, vam parlar amb Oriol Illa, president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, i posteriorment vam fer tertúlia amb el cantautor Cesk Freixas, el periodista Alejandro Tercero i un servidor. Aquí us en deixo l’àudio.

  Seguir llegint
 • El passat dijous, a L’Oracle de Catalunya Ràdio, vam parlar amb Sergi Sabrià, portaveu d’ERC i diputat de Junts pel Sí, i posteriorment vam fer tertúlia amb l’escriptor Antoni Dalmau, els periodistes Olga Ruiz i Xavier Escuder i un servidor. Aquí us en deixo l’àudio.

  Seguir llegint
 • El passat dijpus, a L’Oracle de Catalunya Ràdio, vam parlar amb Valentín Anadón, portaveu del sindicat de Mossos d’Esquadra, i Toni Castejón, portaveu del sindicat autònom de la polícia SAP-FEPOL. Amb ells vam parlar de les estelades prohibides a la final de la Copa del Rei i l’atac informàtic al sindicat conseller dels Mossos i vam fer tertúlia […]

  Seguir llegint
 • El passat dijpus, a L’Oracle de Catalunya Ràdio, vam parlar amb Josep Rull, conseller, per fer balanç de les reunionsde la Generalitat amb Renfe i el gestor d’infraestructures Adif. També vam fer tertúlia d’actualitat amb Núria Ribó, Marina Llansana i un servidor. Aquí us en deixo l’àudio.  

  Seguir llegint
 • El passat dijpus, a L’Oracle de Catalunya Ràdio, vam parlar amb Jordi Jané,conseller d’Interior, per fer balanç de la reunió que va tenir a Madrid amb el ministre Jorge Fernández Díaz. També vam fer tertúlia d’actualitat ambManuel Milián Mestre, Jordi Borràs i un servidor. Aquí us en deixo l’àudio.  

  Seguir llegint
 • El passat dijpus, a L’Oracle de Catalunya Ràdio, vam parlar amb Josep Vendrell, diputat d’En Comú Podem, i també hem fet tertúlia d’actualitat amb Gemma Galdón, professora de Polítiques i Tecnologies de la Seguretat, Olga Ruiz, periodista, i un servidor. Aquí us en deixo l’àudio.

  Seguir llegint