Sí, ministre

Sí, ministre

  • Editorial: Acontravent, 2010

  • Autor: Jonathan Lynn & Antony Jay

Reconeguda com una de les millors i més divertides sèries de televisió de tots els temps, i la preferida de Margaret Thatcher, Sí, ministre, la mítica sèrie de la BBC va ser reescrita pels seus guionistes per poder ser publicada en format llibre. I amb ell, els seus autors, Antony Jay i Jonathan Lynn, van guanyar el British Academy Writers Award i van vendre més d’un milió d’exemplars, ocupant la llista britànica de best-sellers durant tres anys.

Aquest llibre, amb continguts de plena vigència i de rabiosa actualitat fins i tot 30 anys després de ser escrit, és un autèntic tractat de supervivència, tant per a polítics com per a funcionaris. Ha estat considerada la sàtira política més divertida, enginyosa i verídica publicada a les dues bandes de l’Atlàntic en l’era post-Evelyn Waugh.

Per Toni Aira, el seu traductor al català, la novel·la es basa en “diàlegs ràpids i genials, plens d’ironia, de sarcasme, de mala baba reconcentrada però mai excessiva, sempre estimulants i molt reveladors”.

Compra online