Feina feta (diuen que no té destorb)

  • Feina feta (diuen que no té destorb)


    Fumata blanca. Habemus consens per renovar organismes governamentals caducats, caducadíssims. Ara immediatament en vindran més. I això en si mateix, pel simple fet de deixar de sentir-ne la fortor de podrit, ja és una gran nova. Arriba tard, però d’entrada no podem dir que malament.

    No, segur, respecte de qui serà la nova síndica de greuges, Esther Giménez-Salinas. La primera dona al capdavant de la institució té una trajectòria de prestigi que l’avala, per exemple en el camp de l’exigència que cal aplicar quan s’imposa el càstig de la privació de llibertat.

    Respecte de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, ERC es treu l’espina, com amb Pere Aragonès al Govern, i per fi hi presidirà. El PSC hi ha posat veterans de guerra i els nomenaments de Junts mostren la diversitat de veus que hi remenen i que hi decideixen. Del CAC no n’hem parlat mai gaire; no en farem ara excepció. En definitiva, feina feta, que la dita diu que d’entrada (ja ho veurem) no té destorb.

    (Píndola d’opinió per a El Món a RAC1)