El reagrupament de Torra

  • El reagrupament de Torra

    CAPTORRA

    Si en el darrer missatge de Cap d’Any del president Carles Puigdemont es veia rere seu una porta mig oberta (a una possible solució, es va interpretar), ahir el president Quim Torra es va dirigir als catalans davant una porta ben tancada. I si fa uns dies, en la seva trobada amb Pedro Sánchez, els van restar protagonisme unes flors grogues complementades pel cap de Protocol de Moncloa per unes altres de vermelles, ahir rere seu hi havia un bon ram de flors groguesSoles.

    I va citar Robert Kennedy, líder inspiracional i referent internacional per la lluita dels drets socials on n’hi hagi. I va citar Josep Pallach, líder durant la Transició del PSC-Reagrupament. I, de fet, a això m’ha sonat el missatge de Torra. A una certa crida perquè 2019 sigui l’any del reagrupament de forces i de persones, en clau independentista i de país, davant del que vindrà. Unitat davant les envestides que vindran. Sabent que no és gaire inspirador com ho eren els Kennedy, ahir Torra va mirar de fer diana en la ment dels catalans per la via pràctica.

    (Per llegir i escoltar l’àudio del meu bitllet d’opinió d’avui a “El Món a RAC1″, cliqueu aquí)