Vídeos polítics a dojo (amb joies)

 • Vídeos polítics a dojo (amb joies)

  Fa algun temps que vaig obrir un canal de vídeos polítics, amb l’onada Obama allà pel 2008: Youtube.com/toniairavideos … i bé, el cas és que l’he recuperat amb força!

  Espots electorals d’aquí i d’allà, debats electorals, tràilers de reportatges polítics, algun reportatge sencer, actes polítics que paga la pena veure… i aquí us destaco quatre vídeos a tall de tast. Un amb Rajoy de protagonista. Un amb Rivera (mal li pesi) de “guest star”. Un altre amb la Muriel Casal, entre molts altres. I una peli-espot de la Cup.

  Un, el del PP per les eleccions catalanes del 2015, que no només va provocar un vídeo-mem del programa satíric Polònia de TV3, sinó també un del PSOE de Pedro Sánchez. De fet, l’original ja era en sí mateix un vídeo-mem…  Un vídeo que de ben segur Albert Rivera esborraria del mapa (ja ho ha fet amb algun altre de la factoria C’s, més recent), amb ell i la llavors “ciudadana” Esperanza García (després del PP) de protagonistes. Un vídeo gore en un quiròfan, per les eleccions al Congrés del 2008…

  Un vídeo camí del 9-N, d’aquells que posen “gallina de piel”, amb diferents personatges destacats del món polític indepe català, i els referents pels quals deien que votarien en el referèndum del 2014…

  I un espot que és de fet un curtmetratge, amb David Fernández, Quim Arrufat… i amb el gruix de la cúpula de llavors de la Cup… tirant d’una furgoneta avariada que feia de metàfora del procés

  Aquí podeu veure aquests i molts més vídeos polítics. I si ho voleu, us hi podeu subscriure, i us tindré assortits de material maco per a la malaltada compol ;)