Vespres de divisió pel Cas Palau

  • Vespres de divisió pel Cas Palau

    Captura de pantalla 2017-05-19 a las 10.19.19

    Aquest dimecres ens hem trobat al faristol del Vespre a La 2 i hem fet anàlisi d’actualitat sobre la divisió interna de Junts pel Sí que s’han fet paleses al Parlament quan el Ple ha votat a favor de que el Govern acusi a Convergència, on el PDECAT s’ha quedat sol abstenint-se, tot i que alguns diputats independents han votat en contra, i la resta de partits, inclosa Esquerra , han donat suport a les resolucions presentades pels Comuns i per la CUP que insten al Govern a canviar la seva posició en el judici del Palau de la Música. També hem parlat de les decisions per afrontar la situació viscuda a l’aeroport del Prat amb les cues provocades a les línies de seguretat. Tot això ho hem fet en intens debat amb Gemma Ubasart i Rafa López. Aquí us deixo el vídeo amb nosaltres.