“Com comuniquem des de l’activisme social?” a Els Spin Doctors

  • “Com comuniquem des de l’activisme social?” a Els Spin Doctors

    Aquest dilluns, a Els Spin Doctors de Catalunya Ràdio, hem fet programa sobre “Com comuniquem des de l’activisme social?”. Segur que us venen al cap campanyes comunicatives potents d’entitats com ara Òmnium. Quines són les pistes que es poden aplicar a escala en d’altres de més petites? Com des de la comunicació es pot contribuir a fer canviar actituds i discursos majoritaris? l el paper del líder de l’entitat en tot plegat? Ha anat a més, la seva importància? Això i més ho hem respost amb el periodista Dani Gàmez. Assessor de comunicació, social media manager i spin que ho ha estat en una institució com l’Ajuntament de Barcelona i en una entitat social com Òmnium.  Aquí us deixo aquests minuts de ràdio online. Gaudiu-ne!