Matins de pressions a la fiscalia

  • Matins de pressions a la fiscalia

    Aquest dimarts, a Els Matins de TV3, taula d’actualitat on hem parlat sobre la declaració de l’exministra Ana Mato en el judici del cas Gürtel, i les responsabilitats de l’exgovernador del Banc d’Espanya Fernández Ordóñez, de la cúpula de supervisió del mateix banc, i de l’expresident de la Comissió Nacional del Mercat de Valors, en la sortida a borsa de Bankia, que van autoritzar malgrat els informes negatius de l’inspector encarregat de l’expedient al Banc d’Espanya. Durant la tertúlia, ha començat la roda de premsa de la fiscal en cap de Barcelona Ana Magaldi, per explicar com va viure els moments en què la van cridar quan era al carrer, davant del TSJC i hi hem connectat. Però també hem abordat l’informe sobre pobresa infantil presentat per l’ONG Save the Children a Catalunya i el futur de Podem després del congrés del partit a Vistalegre II, on van triomfar les tesis de Pablo Iglesias davant de les d’Íñigo Errejón.

    Tot plegat amb Gemma Ubasart, Jordi Mercader i Sara González, Guiomar Todó i un servidor. Aquí us deixo el vídeo de la primera part. I també el de la segona part.