Santi Rodríguez al Poliédric

  • Santi Rodríguez al Poliédric

    Aquesta setmana, en una entrevista al “Polièdric” de Catalunya Informació, el portaveu adjunt del PP català al Parlament, Santi Rodríguez, es va mostrar sorprès per la prohibició de la Delegació del Govern a Madrid d’entrar estelades a la final de Copa entre el Barça i el Sevilla i va assegurar que el sentit comú diu que es tracta d’una decisió que no és normal. Pel que fa a la visita d’Arnaldo Otegi al Parlament català, el dirigent del PP va lamentar que se’l rebés abans que ETA s’hagi dissolt i hagi lliurat els arsenals d’armes. En clau electoral, Rodríguez va avançar que el PP mantindrà l’oferta de govern de coalició amb el PSOE si els resultats del 26 de juny no alteren els del 20 de desembre. En vam estar paralant intensament i aquí us en deixo el vídeo.