La llista regada

  • La llista regada

    matinscorbata

    Avui a Els Matins de TV3 hem tingut taula del debat i pregunta del dia orientades a contestar un dubte: “Veieu possible una llista sense polítics?”. Evidentment, això a tomb de l’última contraproposta de Junqueras a Mas, en el pols que mantenen tots dos i les seves formacions per mirar que sigui l’altre qui digui el ‘no’ definitiu… o per mirar de ser qui marqui el gol de l’acord, també definitiu. No tinc clara quina de les dues coses és exactament, però una de les dues segur.

    I bé, el cas és que jo n’he xerrat avui amb corbata alegre que ha donat peu a un moment distès a partir d’un tuit d’espectadora juganera que deia que la volia regar (amb tanta flor estampada). Aquí us deixo el vídeo del primer tram de debat. I aquí us deixo el segon.