Gran portaveu + Sessió informativa

 • Gran portaveu + Sessió informativa

  Avui a les 20h, a can IDEC-UPF (carrer Balmes, 132-134), farem sessió informativa del Màster en Comunicació Política i Institucional. Us hi apunteu? Seria un gran goig, poder comentar-lo amb molts membres inquiets, fures i irreductibles de la malaltada compol que creieu que aquesta iniciativa us pot interessar.

  Pensareu “i tu que l’impulses, què n’has de dir?”, però de veritat que l’oferta quant a contingut i cartell de professorat és brutal. És el màster de comunicació política que a mi m’hauria agradat tenir ofertat com a alumne. Emb en Carles Pont i en Jordi Xifra (també molt malalts de la cosa) ens vam proposar que així fos. I d’aquí el plantejament àgil que n’hem fet, així com la mà de professionals de primeríssima que hi tindrem.

  I reblo. Una de les últimes incorporacions al cartell docent del màstel Compolin és Jaume Duch, portaveu del Parlament Europeu des de fa més de dues dècades. Aquí la peça “Jaume Duch, el portavoz que se lo cree“, on es fa apunt d’alguna de les seves iniciatives comunicatives per projectar la institució, així com dades sobre el seu perfil professional, molt gran. Va fer l’aposta per les institucions europees quan no ho feien gaires. I va ser número 1 de la seva promoció. Les ha vist de tots colors, en una institució que anat creixent i consolidant-se en paral·lel al paper de Duch a la casa.

  En definitiva, un luxe. Gràcies, Jaume! Un gran d’entre Els Guardians del missatge.

  En parlem avui a les 20h a l’IDEC, si ho voleu.

  Fins després!