Fenomen fan aplicat a la política

  • Fenomen fan aplicat a la política

    Aquest divendres a ca L’Oracle de Catalunya Ràdio hem comentat una actualitat molt lligada a la mort d’Hugo Chávez i les exèquies que li han dedicat a Caracas. Alguna de les imatges d’histèria col·lectiva pel líder traspassat les vaig lincar mentalment amb unes altres (també d’aquesta setmana) on ciutadans nord-coreans acomiadaven el seu líder Kim Jong Un (que marxava a fer un vol en barco) com si d’una colla de fans adolescents de Justin Bieber es tractés. És aquest, un tipus de fenomen fan dut a l’extrem i aplicat a l’arena política, típic d’entorns que de democràtics en tenen poc. En vam parlar. Com també de les declaracions de Rodríguez Ibarra comparant Artur Mas amb Hitler i Mussolini, i de Barcelona, amb el convidat, el primer secretari del PSC de Barcelona, Carles Martí. Aquí us en deixo l’àudio.