Superdimarts i Idus, al VersióRAC1

  • Superdimarts i Idus, al VersióRAC1

    Avui, Superdimarts de les primàries a can Nord-Amèrica, el Versió RAC1 ens convida a la preestrena en exclusiva de Los idus de marzo, una pel·lícula que mostra la cara oculta i corrupta de la política, protagonitzada i dirigida per George Clooney i amb Ryan Gosling, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Philip Seymour Hoffman i Paul Giamatti, entre d’altres, en un repartiment de luxe.

    La pel·lícula té com a protagonista un spin doctor, un assessor de comunicació i estratègia política, en aquest cas en el perfil de cap de premsa. Un guardià del missatge, vaja. I en Toni Clapés i el seu mític equip han tingut a bé de convidar-me a la preestrena. En gaudirem avui a les 20.15h, als Renoir Floridablanca, amb en Toni, el senyor Marcel·lí i els oients del programa que han guanyat el sorteig d’entrades.

    Iep! I dijous, 8 de març, el dia abans de l’estrena a la gran pantalla, a can Versió RAC1 repassarem totes les claus del film amb Xavier Mas de Xaxàs, reporter de  la secció d’Internacional de La Vanguardia i excorresponsal del diari als Estats Units, i amb  servidor de vostès. Estigueu al lloro. Pinta genial.