L’estiu (polític) en fotos – 4

 • L’estiu (polític) en fotos – 4

  Aquesta setmana, el president Artur Mas ha perdut la seva germana petita. Un drama familiar que va fer que el líder nacionalista anul·lés la seva agenda oficial durant dos dies. Amb tot, dilluns no va deixar d’anar a retre homenatge a la capella ardent del president Heribert Barrera, al Parlament.

  Mas hi arribà visiblement afectat, i va rebre el suport espontani de la gent que feia cua per entrar a la cambra catalana, amb aplaudiments i crits d’ànim. El president és contingudíssim de mena. No acostuma a deixar entreveure gaire emocions, però aquest cop no ho ha pogut evitar, i això l’humanitza.

  La foto que jo volia destacar, però, és una altra que (aquesta sí) de forma calculada busca apropar el líder a la ciutadania. Es tracta de lligar polític i esport. Líder i vida sana. President i valors annexos a l’esperit esportiu. Gairebé cap se’n resisteix. I si a més es pot lligar a la terra, millor que millor.

  Mas aquest estiu, practicant rafting al Noguera Pallaresa, ens ha recuperat (ja com a president) una estampa que va començar a projectar quan a principis dels 2000 era conseller en cap i aspirant a líder. Ha tancat el cercle.

  1. Lurdes escrigué:

   El meu condol per el nostre president Artur Màs. La mort d’un esser humà sempre ens deixa molt tocats, encara més sí és d’un familiar i amb aquest cas una germana petita. Amb els germans tenim un lligam especial.
   La foto, molt lo-grada! es bo fer país!

  Deixa un comentari