Aires de pepevergència + Sandro = confusió

  • Aires de pepevergència + Sandro = confusió

    Avui al Tot és molt confús hem analitzat unes de freda i unes de calenta que en la política catalana s’estan regalant CiU i PP, vagin a saber si de cara a parir per la via dels fets un terme nou: la pepevergència. Fa molt de temps que tinc descrita la clàssica sociovergència com una llegenda urbana, perquè se n’ha parlat molt però ningú no l’ha vist mai al govern del país. Passarà el mateix amb això que ja comença a córrer de la pepevergència… ?
    I sobre un que ja fa vora d’un anyet que corre com a president del Barça però que encara no aprèn a mostrar-se com és (perquè no el deixen; perquè no li/els convé) n’hem parlat també. De Sandro Rosell, un president del Barça que no comunica… segons crec fermament perquè no pot/vol comunicar tal i com és… i en aquest sentit transmet una imatge tensa, artificial, impostada i poc creïblen que no transmet coses en positiu, que no suma complicitats, que no convenç. En l’Àgora de l’altre dia es va veure clar.